Welkom bij het Offgridcentrum: het startpunt voor een onafhankelijk leven
Het Offgridcentrum is opgericht begin 2019 met als doel om zo veel mogelijk mensen te helpen om off the grid te leven. Voor iedereen die klaar is met de gebaande paden en die het anders wil doen.

Bij het Offgridcentrum geloven we dat een zelfvoorzienend leven mogelijk is voor iedereen. We helpen je graag met het waarmaken van jouw off grid droom. Dit kan gaan over wonen in een tiny house, camper, op een boot of in een hutje op de hei. Wij bieden je alles om deze alternatieve woonvormen off grid te maken. Zo ben je onafhankelijk en ligt de ultieme vrijheid binnen handbereik.

Vrijblijvend advies op maat
Omdat wij dagelijks bezig zijn met zelfvoorzienend leven, zijn wij op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelingen. Regelmatig gaan we langs bij mensen die al alternatief wonen en we zijn altijd in gesprek met leveranciers, ontwikkelaars en andere experts.

We zijn daarom ook altijd geïnteresseerd in jouw eigen verhaal. Zo kunnen we ons advies aanpassen naar jouw wensen, leefstijl en budget. Hierdoor ben je verzekerd van een persoonlijk en deskundig advies dat bij je past.

Onze kennis en kunde delen we graag met iedereen die een zelfvoorzienend leven ambieert. Bij interesse in een workshop of training voor een groep, neem gerust contact met ons op. We maken dan een programma afgestemd op jouw wensen. Dit kan gaan over het complete off-grid plaatje, of meer toegespitst op bijvoorbeeld zonne-energie of het zuiveren van regenwater.

Onze producten
Naast informatie over zelfvoorzienend leven, hebben we ook een breed assortiment aan producten om deze droom waar te maken. Producten in ons assortiment zijn onder andere:

  • Zonnepanelen;
  • Accu’s;
  • Composttoiletten;
  • Waterfilters;
  • Vaste waterzuiveringsinstallaties.

Bij interesse in onze producten ben je welkom om langs te komen in onze showroom. Hier staan meerdere producten uitgestald om te bekijken. Samen kunnen we dan bespreken wat voor jouw situatie de beste opties zijn. We vinden het fijn als je vooraf even contact met ons opneemt en een afspraak maakt. Dan kunnen we zorgen dat we alle tijd voor je hebben en dat de koffie en thee klaarstaan.

We zijn doordeweeks aanwezig en bereikbaar van 9:00 tot 17:00.

Contact met ons opnemen over vrijblijvend advies, een training of workshop of om langs te komen in onze showroom kan op de volgende manieren:

E-mail: info@offgridcentrum.nl
Telefoon: 085-0012650

Ons bezoekadres is:
Frederik van Edenstraat 1 A
7606 BH
Almelo

KVK-nummer: 67679730
BTW-identificatienummer: NL002206366B37

Naast het offgridcentrum beheren wij ook vrijbuitersnest.nl. Hier delen we informatie over de off-grid lifestyle en gaan we in gesprek met mensen die een leven leiden buiten de gebaande paden.