Terug

Victron MultiPlus 12/3000/120-16

 • Victron MultiPlus 12/3000/120-16
 • Victron MultiPlus 12/3000/120-16

  € 1.741,75 Gratis verzending

  Zet op verlanglijst

  • Persoonlijk advies TooltipKom je er niet uit? We helpen je graag op weg.
  • Unieke showroom in Twente
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  Placeholder8,7

  Gemiddelde beoordeling

  Productomschrijving

  Victron MultiPlus 12/3000/120-16

  De Victron MultiPlus 12/3000/120-16 230V VE.Bus omvormer/lader is een krachtige 2400W sinusgolf-omvormer, een geavanceerde 120A acculader die beschikt over adaptieve ladingtechnologie en een snelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing. De omvormer is bestand tegen kortsluiting en beschermd tegen oververhitting, ongeacht of dit als gevolg van overbelasting of een hoge omgevingstemperatuur plaatsvindt. De volbrug- plus toroïde transformatortopologie heeft zich al vele jaren al heel betrouwbaar bewezen.

  Unieke PowerAssist-functie

  De MultiPlus voorkomt overbelasting van een beperkte AC-bron, zoals een aggregaat of walstroomaansluiting. Ten eerste wordt het opladen van de accu automatisch beperkt als de accu anders overbelast zou raken. Het tweede niveau vergroot de uitgangsspanning van een aggregaat of walstroomvoorziening met het vermogen van de accu.


  Automatisch en onderbrekingsvrij omschakelen (UPS-functie)

  Als de stroom uitvalt of als de stroomvoorziening via de wal of een aggregaat wordt onderbroken, wordt de omvormer in de Multi automatisch geactiveerd om de stroomvoorziening naar de aangesloten belastingen te verzorgen. Dit gaat zo snel (in minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord kunnen blijven functioneren.


  Twee AC-uitgangen

  De hoofduitgang heeft een onderbrekingsvrije functionaliteit. De tweede uitgang wordt alleen actief als er wisselspanning beschikbaar is bij één van de ingangen van de MultiPlus. Belastingen die de accu niet mogen ontladen, zoals een boiler, kunnen op deze uitgang worden aangesloten (de tweede uitgang is alleen beschikbaar bij modellen van 3 kVA en meer).


  Bewaking en regeling op afstand

  Bewaak en regel uw MultiPlus en systeem of systemen lokaal (LAN) of op afstand via internet vanuit de hele wereld met de gratis VRM-app en de gratis VRM-portaal-website. De toegang is voor meerdere besturingssystemen mogelijk via een telefoon, tablet, laptop of pc. Het niveau van controle, via de vereiste Color Control GX of Venus GX, van het aanpassen van uw MultiPlus tot aan het instellen van een Geofence voor verhuurvoertuigen en meer is eindeloos.


  Nagenoeg onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling

  Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een groter vermogen te kunnen leveren. Voeding via draaistroom of éénfasestroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben.


  Drie-fase schakeling

  Naast de parallelle schakeling kunnen drie eenheden van hetzelfde model worden geconfigureerd voor driefase uitgang. Maar dat is nog niet alles: tot 6 sets van drie eenheden kunnen parallel worden geschakeld voor een omvormervermogen van 75 kW / 90 kVA en een laadcapaciteit van meer dan 2000 A.


  PowerControl - Maximaal benutten van beperkte aggregaat-, wal- of netstroom

  Met het Multi-bedieningspaneel kan een maximum aggregaat- of walstroom worden ingesteld. De MultiPlus houdt dan rekening met andere stroomverbruikers en gebruikt voor het opladen alleen de stroom die nog ‘over’ is, zodat de aggregaat- of walaansluiting niet overbelast raakt.


  PowerAssist – Doe meer met uw aggregaat- of walstroom
  Waar piekstroom vaak maar kortstondig nodig is, zorgt de MultiPlus ervoor dat onvoldoende wal- of aggregaatstroom onmiddellijk wordt gecompenseerd met stroom van de accu. Als de belasting afneemt, wordt de reservestroom gebruikt om de accu weer op te laden.
  Zonne-energie: altijd wisselspanning beschikbaar - zelfs tijdens een netstoring

  De MultiPlus kan worden gebruikt in zowel autonome- als netgekoppelde PV- en andere alternatieve energiesystemen. Software om verlies van netvoeding te detecteren is beschikbaar.


  Bewaking en regeling ter plaatse

  Er zijn meerdere opties beschikbaar: Battery Monitor, Multi Control Panel, Color Control GX en andere GX apparaten, smartphone of tablet (Bluetooth Smart), laptop of pc (USB of RS232).


  Bewaking en regeling op afstand

  Color Control GX en andere GX apparaten. Gegevens kunnen, gratis, worden opgeslagen en weergegeven op onze VRM (Victron Remote Management) website. Om hiervan een indruk te krijgen, bezoek: Victron Remote Management en klik op de ‘Try Our Demo’ button. Victron Remote Management (VRM) is een gratis service van Victron Energy voor het op afstand monitoren van elektrische apparatuur over de hele wereld.


  Configuratie op afstand

  Indien aangesloten op het Ethernet zijn systemen met een Color Control GX en andere GX apparaten toegankelijk en kunnen instellingen worden gewijzigd.


  Specificaties

  Specificaties voor: Victron MultiPlus 12/3000/120-16

  Verzending

  Verzending

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Victron MultiPlus 12/3000/120-16

   Victron MultiPlus 12/3000/120-16

   € 1.741,75

   Offgridcentrum 8,7 / 10 - 217 Reviews @ Webwinkelkeur
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »