Terug

Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P

 • Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P
 • Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P

  € 179,69 Gratis verzending

  Zet op verlanglijst

  • Persoonlijk advies TooltipKom je er niet uit? We helpen je graag op weg.
  • Unieke showroom in Twente
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  Placeholder8,7

  Gemiddelde beoordeling

  Productomschrijving

  Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P

  De VictronConnect App, configureer en lees de Blue Smart IP65 lader uit met je mobiele telefoon. Je kunt de status van zowel je lader als je accu uitlezen. Je kunt zelfs alle instellingen van je lader regelen met de VictronConnect App. Op je scherm wordt de spanning en de stroom standaard weergegeven.

  Bestand tegen water, stof en chemicaliën
  Zevenstaps intelligent laadalgoritme Herstel van diep ontladen ‘dode’ accu’s Automatische stroomvoorzieningsfunctie Automatische compensatie bij hoge of lage temperaturen Meerdere andere eigenschappen die de levensduur van de accu verlengen Lage stroommodus om kleinere accu’s op te laden Li-ion accumodus.
  'Groene ' acculader met zeer hoge efficiëntie
  Met een efficiëntie tot 95% ontwikkelen deze acculaders tot vier keer minder hitte in vergelijking met de industrienorm. En zodra de accu volledig is opgeladen, daalt het stroomverbruik naar 0,5 watt en dat is vijf tot tien keer beter dan de industrienorm. Duurzaam, veilig en stil - Lage thermische belasting op de elektronische componenten. - Bescherm t tegen het binnendringen van stof, water en chemicaliën. - Beschermt tegen oververhitting: de uitgangsstroom neemt af als de temperatuur naar 60°C stijgt, maar de acculader valt niet uit. - De acculaders zijn volledig geruisloos door: geen koelventilator of andere bewegende onderdelen.
  Opslag-modus: minder corrosie van de positieve platen
  Zelfs de lagere druppelladingsspanning die na het absorptieladen volgt, zal corrosie veroorzaken. Daarom is het van wezenlijk belang de laadspanning nog verder te verlagen als de accu meer dan 48 uur aan de acculader aangesloten blijft. Temperatuurgecompenseerd opladen De optimale laadspanning van een loodzuuraccu is omgekeerd evenredig met de temperatuur. De Blue Power IP65-lader meet de omgevingstemperatuur tijdens de testfase en compenseert de temperatuur tijdens het opladen. De temperatuur wordt nogmaals gemeten als de lader zich tijdens het druppelladen of de opslag in de lage stroommodus bevindt. Speciale instellingen voor een koude of warme omgeving zijn daarom niet nodig Li-ion accumodus De Blue Power-lader maakt gebruik van een specifiek laadalgoritme voor Li-ion (LiFePO₄) accu’s, met automatische veiligheids - resetfunctie voor Li-ionaccu’s bij een te lage spanning.
  Herconditionering
  Een loodzwavelzuuraccu die niet voldoende is opgeladen of meerdere dagen of weken in ontladen toestand heeft verkeerd, zal als gevolg van sulfatering verslechteren. Als het op tijd wordt opgemerkt, kan de sulfatering soms deels ongedaan worden gemaakt door de accu op te laden met een lage stroom naar een hogere spanning.
  Herstelfunctie voor diep ontladen accu’s
  De meeste acculaders die beschermd zijn tegen omgekeerde polariteit herkennen en laden dus een accu niet op die naar nul of bijna nul volt is ontladen. Echter, de Blue Power-lader zal proberen om een diep ontladen accu opnieuw op te laden met een lage stroom en daarna het normale opladen hervatten zodra er voldoende spanning op de accu -aansluitingen is.

  Specificaties

  Specificaties voor: Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P

  • Delivery
  • Merk Victron
  • Qty
  • Meta title Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P
  • Price 181.5
  • Bekijk alle specificaties
  • Weight 0.90 kg
  • Description De VictronConnect App, configureer en lees de Blue Smart IP65 lader uit met je mobiele telefoon. Je kunt de status van zowel je lader als je accu uitlezen. Je kunt zelfs alle instellingen van je lader regelen met de VictronConnect App. Op je scherm wordt
  • Name Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P
  • Sku BPC240831104R
  • Levertijd 24 Hours

  Verzending

  Verzending

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P

   Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 (1) 120V NEMA 1-15P

   € 179,69

   Offgridcentrum 8,7 / 10 - 217 Reviews @ Webwinkelkeur
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »