Terug

Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart

 • Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart
 • Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart

  € 95,83 Gratis verzending

  Zet op verlanglijst

  • Persoonlijk advies TooltipKom je er niet uit? We helpen je graag op weg.
  • Unieke showroom in Twente
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  Placeholder8,7

  Gemiddelde beoordeling

  Productomschrijving

  Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart

  De Smart BatteryProtect 100A beschermt de batterij tegen overmatige ontlading en kan worden gebruikt als een aan-/uitschakelaar systeem. Van dit 100A model is de maximale continue stroom 100A en de piekstroom (gedurende 30 seconden) 650A met een bedrijfsspanningsbereik van 6 – 35V. De accu wordt ontkoppelt van niet-essentiële belastingen alvorens de accu volledig is ontladen (waardoor de accu zou worden beschadigd) of voordat er onvoldoende vermogen over is om de motor te starten. De in-/uitgang kan worden gebruikt als een aan-/uitschakelaar systeem.


  Automatische detectie 12/24V

  De Smart BatteryProtect detecteert slechts één keer automatisch de systeemspanning.


  Bluetooth: eenvoudige programmering

  Bij het gebruik van Bluetooth voor het programmeren van de Smart BatteryProtect kunnen alle vereiste niveaus voor in-/uitschakelen worden ingesteld. Als alternatief, kan één van de negen voorgedefinieerde in-/uitschakelniveaus worden ingesteld met de programmeerpin (zie handleiding). Indien noodzakelijk, kan Bluetooth worden uitgeschakeld.


  Een speciale instelling voor lithium-ion-accu’s

  In deze modus kan de BatteryProtect worden bestuurd door het VE.Bus BMS. Opmerking: de BatteryProtect kan ook worden gebruikt als een lading onderbreker tussen een acculader en een Li - ion accu. Zie aansluitschema in de handleiding.


  Superlaag stroomverbruik

  Dit is belangrijk in geval van lithium-ion-accu’s, vooral na een uitschakeling door lage spanning Zie ons Li-ion-accu-datasheet en de VE.Bus BMS-handleiding voor meer informatie.


  Overspanningsbeveiliging

  Teneinde schade aan gevoelige belastingen als gevolg van overspanning te voorkomen, wordt de belasting losgekoppeld zodra de DC spanning 16V respectievelijk 32V overschrijdt.


  Beveiligd tegen ontsteking

  Geen relais, maar MOSFET-schakelaars en daarom dus geen vonken.


  Vertraagd alarmuitgang

  De alarmuitgang wordt geactiveerd indien de accuspanning onder het vooringestelde loskoppelingsniveau gedurende meer dan 12 seconden daalt. Het starten van de motor schakelt daarom het alarm niet in. De alarmuitgang is een uitgang met open collector die bestand is tegen kortsluiting die verbonden is met de negatieve (min) rail, max. stroom 50mA. De alarmuitgang wordt over het algemeen gebruikt om de zoemer, een LED of relais te activeren.


  Vertraagde belastingsontkoppeling en vertraagde herkoppeling

  De belasting wordt ontkoppeld 90 seconden nadat de accuspanning onder het vooraf ingestelde niveau is gedaald. Wanneer de accuspanning binnen dit tijdsbestek weer stijgt naar de koppelingsdrempel (nadat de motor bijvoorbeeld is gestart), wordt de belasting niet ontkoppeld De belasting wordt 30 seconden nadat de accuspanning is gestegen naar meer dan de vooringestelde herkoppelingsspanning weer gekoppeld.

  Specificaties

  Specificaties voor: Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart

  Verzending

  Verzending

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart

   Victron BatteryProtect 12/24V-100A Smart

   € 95,83

   Offgridcentrum 8,7 / 10 - 217 Reviews @ Webwinkelkeur
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »