Terug

Victron batterij monitor BMV 700

 • Victron batterij monitor BMV 700
 • Victron batterij monitor BMV 700

  € 174,89 Gratis verzending

  Zet op verlanglijst

  • Persoonlijk advies TooltipKom je er niet uit? We helpen je graag op weg.
  • Unieke showroom in Twente
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  Placeholder8,7

  Gemiddelde beoordeling

  Productomschrijving

  Victron batterij monitor BMV 700

  Accu-'brandstofmeter', aanduiding resterende tijd en nog veel meer De resterende accucapaciteit hangt af de verbruikte ampère-uren, de ontlaadstroom, de temperatuur en de leeftijd van de accu. Complexe software-algoritmes zijn nodig om met al deze variabelen rekening te kunnen houden.
  Naast de hoofdweergaveopties, zoals de spanning, de stroom en de verbruikte ampère-uren, geeft de BMV- 700 serie ook de laadstatus, de resterende tijd en het stroomverbruik in watt aan.
  De BMV-702 beschikt over een extra ingang, die kan worden geprogrammeerd om de spanning (of een tweede accu), de temperatuur of de middelpuntspanning (zie onder) te meten.
  Bluetooth Smart Gebruik de Bluetooth Smart dongle om uw accu's met Apple- of Android-smartphones, tablets, Macbooks en overige apparaten te bewaken.
  Eenvoudig te installeren Alle elektrische aansluitingen vinden plaats met de printplaat met snelkoppeling aan de stroomshunt. De shunt wordt met een standaard RJ12-telefoonkabel met de monitor verbonden. Meegeleverd: RJ 12-kabel (10m) en accukabel met zekering (2m); er zijn verder geen onderdelen nodig. Tevens worden er een afzonderlijke ring voor het uiterlijk van het front van een vierkant of rond display, een borgring voor montage aan de achterzijde en schroeven voor montage aan de voorzijde meegeleverd.
  Eenvoudig te programmeren (met uw smartphone!) Een snel installatiemenu en een gedetailleerd setup-menu met scrollende teksten helpt de gebruiker bij het doorlopen van de verschillende instellingen. U kunt ook voor de snelle en eenvoudige oplossing kiezen: download de smartphone-app (Bluetooth Smart dongle vereist)
  Bewaking van de middelpuntspanning (alleen bij BMV-702) Deze eigenschap, die meestal in de industrie wordt gebruikt voor het bewaken van grote en kostbare accubanken, wordt nu voor het eerst tegen lage kosten beschikbaar gemaakt, zodat elke willekeurige accubank kan worden bewaakt.
  Een accubank bestaat uit een reeks in serie geschakelde cellen. De middelpuntspanning is de spanning halverwege deze reeks. Idealiter bedraagt deze middelpuntspanning precies de helft van de totale spanning. In de praktijk echter komen afwijkingen voor die afhankelijk zijn van vele factoren, zoals een verschillende laadstatus voor nieuwe accu's of cellen, verschillende temperaturen, interne lekstromen, capaciteiten en nog veel meer. Grote of groter wordende afwijkingen van de middelpuntspanning duiden op onjuist onderhoud van de accu of een defecte accu of cel. Een corrigerende actie na een middelpuntspanningalarm kan ernstige schade aan een dure accu voorkomen. Raadpleeg de BMV-handleiding voor meer informatie.
  Standaardeigenschappen
  - Accuspanning, stroom, vermogen, verbruikte ampère-uren en laadstatus
  - Resterende tijd bij de huidige ontlaadsnelheid
  - Programmeerbaar visueel en akoestisch alarm
  - Programmeerbaar relais om niet-kritische belastingen uit te schakelen of om een generator, indien nodig, te laten draaien.
  - 500 A-shunt met snelkoppeling en aansluitset
  - Shunt keuzemogelijkheid tot 10.000 ampère
  - VE.Direct-communicatiepoort
  - Kan een groot aantal historische gebeurtenissen opslaan die gebruikt kunnen worden om het gebruikspatroon en de toestand van de accu te evalueren
  - Groot ingangsspanningsbereik: 9,5 – 95V - Hoge stroommeetresolutie: 10 mA (0,01A)
  - Laag stroomverbruik: 2,9 Ah per maand (4 mA) bij 12V en 2,2 Ah per maand (3 mA) bij 24V
  Extra eigenschappen van de BMV-702
  Extra ingang voor het meten van spanning (van een tweede accu), temperatuur of de middelpuntspanning en bijbehorende alarm- en relaisinstellingen.
  BMV-700HS: spanningsbereik van 60 tot 385 VDC Geen extra onderdelen nodig. Opmerking: geschikt voor systemen met alleen geaarde minpool (accumonitor wordt niet geïsoleerd van shunt).
  Overige accubewakingsopties
  - VE.Net accucontroller
  - Lynx Shunt VE.Net
  - Lynx Shunt VE.Can
  Meer over middelpuntspanning
  Door één slechte cel of één slechte accu kan een grote, dure accubank defect raken. Als accu's in serie worden aangesloten kan een tijdige waarschuwing door meting van de middelpuntspanning worden gegenereerd. Zie de BMV-handleiding, paragraaf 5.2, voor meer informatie. Wij adviseren onze Battery Balancer (BMS012201000) om de levensduur van in serie geschakelde accu's te maximaliseren.

  Specificaties

  Specificaties voor: Victron batterij monitor BMV 700

  • Delivery
  • Merk Victron
  • Qty 25
  • Meta title Victron batterij monitor BMV 700
  • Price 176.66
  • Bekijk alle specificaties
  • Weight 0.30 kg
  • Description De BMV-700 accumonitor meet met zeer hoge precisie.

   De essentiële functie van een accu monitor is het berekenen van de accu status en het aantal verbruikte Ampère-uren. De BMV-700 accumonitor toont naar keuze het accuvoltage, st

  • Name Victron batterij monitor BMV 700
  • Sku BAM010700000R
  • Levertijd 24 Hours

  Verzending

  Verzending

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Victron batterij monitor BMV 700

   Victron batterij monitor BMV 700

   € 174,89

   Offgridcentrum 8,7 / 10 - 217 Reviews @ Webwinkelkeur
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »