Victron

Victron

Victron Energy biedt producten van hoogwaardige kwaliteit, waaronder accu's, omvormers, zonnepanelen, MPPT's en meer!

Victron producten zijn gemaakt voor onder andere off-grid, zonne-energie en scheepvaart toepassingen.

Victron omvormers

De omvormers van Victron zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen in vele formaten met verschillende capaciteiten zoals deze Phoenix omvormer. De Phoenix serie omvormers zijn DC/AC-omvormers.

Ook is er de Orion serie, dit zijn DC/DC-omvormers. De Victron Orion modellen zijn bestand tegen kortsluiting en ze kunnen parallel geschakeld worden om het uitgangsvermogen te verhogen.

Victron accu laders

De acculaders komen net zoals de Victron omvormers in verschillende formaten met verschillende capaciteiten. De acculaders van Victron zijn van hoogwaardige kwaliteit. De meeste acculaders van Victron zijn 94% efficiënt.

Een voorbeeld van zo’n efficiënte acculader is de Victron Blue Smart IP22.

Victron Multiplus

De Multiplus van Victron is een combinatie van een zuivere sinusomvormer, een acculader en een AC-wisselschakelaar in 1 compacte behuizing. De Multiplus is ontworpen voor professioneel gebruik.

De Multiplus komt in verschillende vormen, waardoor er altijd een is die perfect past bij jouw situatie. Zoals deze.

Victron MPPT’s

De Victron MPPT’s zijn supersnel met het bepalen van de optimale MPP en hebben een programmeerbaar laadalgoritme. Het laadalgoritme is instelbaar met de standaardinstellingen, of zelf gekozen instellingen.

De MPPT’s komen met en zonder Tr aanduiding, en met en zonder MC4 aanduiding. De MPPT’s met een Tr aanduiding hebben een schroefaansluiting en die met een MC4 aanduiding een solar stekker aansluiting.

Resultaat 1–16 van de 538 resultaten wordt getoond