Super B

Super B batterijen

Super B batterijen zijn LiFePO4 batterijen, de meest veiligste lithium technologie die er vandaag de dag is.

De batterijen zijn erg efficiënt, leveren hoge prestaties en zijn onderhoudsvrij. Ook de op maat gemaakte behuizing zorgt voor een verbeterde veiligheid en levensduur.

Neem bijvoorbeeld deze batterij van Super B met een capaciteit van tenminste 2112 Wh.

De lithium accu’s van Super B leveren grote hoeveelheden aan energie reserves en nemen weinig ruimte in waardoor ze ideaal zijn voor in een camper of tiny house.

Daarnaast hebben de accu’s een lage zelfontlading waardoor ze niet leeg zijn na een paar maanden niet gebruiken, én ze raken ook niet beschadigd als je ze lange tijd niet gebruikt.

Batterij monitoring

Super B heeft ook een batterij monitor uitgebracht voor de lithium batterijen. Deze monitor is handig doordat hij in procenten de laadtoestand aangeeft en het voltage. Daarnaast is hij klein waardoor hij niet veel ruimte inneemt. Al met al handig voor een camper of tiny house. Je vindt hem hier.

LiFePO4

De LiFePO4 techniek is de veiligste lithium technologie die er bestaat. Deze technologie heeft vele voordelen, waaronder de hoge veiligheid. Ook heeft een LiFePO4 accu een hogere levensduur dan een loodzuur-accu. Ze gaan zeker 3 keer zo lang mee.

Daarnaast kunnen ze snel en efficiënt geladen worden, ook hebben ze geen of weinig onderhoud nodig. Doordat de accu’s zo effectief geladen worden kan een accu van Super B in 1 á 2 uur volledig opladen.

Toont alle 14 resultaten