Solara

Solara

Solara levert dakdoorvoeren, verbindingsspoilers, montage spoilers en montage hoeken.

Met de montage spoilers kunnen zonnepanelen gemakkelijker op het dak bevestigd worden. Hierdoor blijft het zonnepaneel beter staan en is het gemakkelijker te bevestigen. Je vind de montage spoiler hier.

Daarnaast zorgt de dakdoorvoer ervoor dat, als de zonnepanelen gemonteerd zijn op een camper, de camper minder luchtweerstand heeft tijdens het rijden. Ook zorgt de montage spoiler ervoor dat het zonnepaneel beter wordt geventileerd waardoor hij een beter rendement heeft.

De Solara montagematerialen zijn niet te gebruiken in combinatie met montagemateriaal van Topsolar.

Solara dakdoorvoer

Kabels wil je niet los hebben liggen, en al helemaal niet los over het dak. Als het geen optie is om een leiding voor de kabels aan te leggen dan bestaat er de Solara dakdoorvoer waarin twee kabels passen zodat ze beschermt worden tegen regen en wind.

De Solara dakdoorvoer kan aan het dak of dek verlijmt worden met Sikaflex kit, dit is niet inbegrepen bij de dakdoorvoer. Het verlijmen van de dakdoorvoer is nodig om de dakdoorvoer waterdicht te maken.

Solara montage spoilers

Met de montage spoilers van Solara kun je gemakkelijk zonnepanelen aan het dak verlijmen of aan ieder andere gewenste ondergrond. De spoilers zijn gemakkelijk aan elke gewenste ondergrond te verlijmen. Zonnepanelen kunnen met de bijgeleverde rvs schroeven gemonteerd worden aan de spoilers. Hierdoor ontstaat er meteen een luchtstroom onder het zonnepaneel wat het rendement verhoogd.

Solara montage hoeken

De montagehoeken van Solara worden verkocht in een set van 4 hoeken. De hoeken zijn te verlijmen aan de ondergrond waarna een zonnepaneel erop gemonteerd kan worden met de bijgeleverde rvs schroeven.

Voor meerdere zonnepanelen naast elkaar kan als verbinding een solar montage spoiler gebruikt worden in plaats van de montage hoeken.

Toont alle 9 resultaten