Separett

Separett

Het merk Separett heeft vele soorten droogtoiletten, waaronder composttoiletten, verbrandingstoiletten en toiletten die de ontlasting bevriezen.

Separett heeft vele soorten composttoiletten, zelf bouw pakketten zoals de privy 500, én complete sets zoals de cabin weekend.

Andere soorten droogtoiletten

Separett heeft ook andere soorten droogtoiletten zoals verbrandingstoiletten en toiletten die de ontlasting bevriezen, zoals de Freeze.

Verbrandingstoiletten verbranden de ontlasting en hierbij verdampt de urine. Hierbij blijft alleen een laagje as over. Een verbrandingstoilet hoeft minder vaak geleegd te worden en het as kan gebruikt worden als mest voor de tuin of kan weggegooid worden bij het afval. Een voorbeeld van een verbrandingstoilet is de Cindi Basic.

Separett Villa

Separett heeft vele soorten droogtoiletten, zoals de villa. Perfect voor in een Tiny house of cabin. De villa heeft een vaste container onder de vloer nodig. Verder is de villa comfortabel, waterloos en daarmee goed voor het milieu.

Cabin Weekend

Een voordeel van de Cabin Weekend is dat dit een compleet pakket is. Daarnaast is hij zeer compact en daardoor gemakkelijk te installeren.

Droogtoilet zelf bouwen

Een droogtoilet zelf bouwen kan met pakketten als de privy 500 en 501. Deze twee sets kunnen aangepast worden naar eigen wens zodat het droogtoilet perfect past bij jouw wensen in jouw tiny house, camper of cabin.

De privy is perfect voor mensen die zelf hun droogtoilet willen bouwen, maar toch nog wat luxe willen.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond