Eccotemp

Eccotemp

Eccotemp is in 2004 opgericht in South Carolina, USA. Het Off Grid Centrum verkoopt buitengeisers en douchesets van Eccotemp.

Met de douchesets en buitengeisers van Eccotemp kun je gemakkelijk een douche installeren bij je tiny house of camper. De buitengeisers werken op gas en zijn aan te sluiten op een campinggasfles.

Bij het Off Grid Centrum koop je een buitengeiser die 5 of 10L water per minuut geeft.

 

Douchesets

Met de douchesets maak je gemakkelijk een buitendouche van de buitengeiser, bij je tiny house of camper.

Bij deze set zit onder andere een douchekop met een aan-uit knop. Zodra je de douchekop aanzet springt de geiser aan en heb je gelijk heet water.

Ook heeft de set een gasslang met een drukregelaar. Na aansluiting heb je een oneindige hoeveelheid warm water. Bij de set hoort ook een waterpomp die ontworpen is om automatisch aan- en af te slaan bij het aan/uit zetten van de waterstroom.

 

Buitengeisers

De Buitengeisers van Eccotemp zijn ideaal voor buitendouches en zijn makkelijk te installeren en zijn makkelijk in gebruik. De buitengeisers werken op propaan en butaangas.

De geisers maken het water snel warm. Ook zijn de buitengeisers makkelijk te verplaatsen en kun je ze aansluiten op een campinggasfles. De buitengeiser geeft maximaal 5 of 10L water per minuut, afhankelijk van het model.

Nodeloos gas gebruik wordt voorkomen door het ontbreken van een waakvlam bij de buitengeiser.  De buitengeiser ontsteekt op het moment dat je warm water nodig hebt.

De bovenkant van de buitengeisers wordt heet, dus het is af te raden om er iets boven op te leggen.

Toont alle 5 resultaten