Biolite

Biolite

De producten van Biolite zijn zowel geschikt in noodsituaties, als bij het survivallen in de natuur of bij kamperen. Zo kan je de Biolite campstove set gebruiken om eten te koken, maar ook je smartphone op te laden, en is de solarhome set de ideale off-grid startersset.

Campstove

Met de Campstove kun je koken én met de stroom die overblijft kun je je elektrische apparaten opladen. De Campstove is gemakkelijk in gebruik en werkt op takjes die je onderweg vindt. Hierdoor hoef je geen gas of hout mee te nemen, maar kun je gewoon gebruiken wat je in de natuur vindt.

Solarhome set

De Solarhome set is de ideale off-grid startersset. De set wordt door het zonnepaneel voorzien van energie. De Solarhome heeft een groot aantal functies, waaronder 4 lichtpunten, afzonderlijke schakelaars voor de lichtpunten, een radio, de mogelijkheid om een smartphone of andere elektrische apparaten op te laden.

Daarnaast kan de Solar home set uitgebreid worden met een extra powerbank of zonnepaneel waardoor er nog meer energie opgeslagen of opgewekt kan worden.

Campingkookset

De campingkookset is ideaal om eten te koken én je smartphone op te laden. De set bestaat uit de Campstove, Kettlepot en Portable Grill.

De kettlepot en portable grill zijn ideaal om op te koken én om water te koken. Zo heb je in noodsituaties, maar ook tijdens het survivallen of kamperen altijd een manier om te koken.

Tegelijkertijd heb je door de Campstove altijd de mogelijkheid om je mobiele telefoon op te laden. Waardoor je altijd bereikbaar bent, ook in noodsituaties.

Toont alle 2 resultaten