Aquapro

Aquapro

De producten van Aquapro zijn gemaakt voor waterzuivering. De meeste producten van Aquapro zijn alleen geschikt voor in een vaste waterzuiveringsinstallatie, zoals dit Uv-filter.

Het UV filter doodt door UV licht op natuurlijke manier alle bacteriën, sporen, virussen en algen in het water. Het filter filtert 3,5L water per minuut. Het UV filter kan de laatste stap zijn in je waterzuiveringsinstallatie.

Weinig ruimte? Geen probleem!

Als er niet zoveel ruimte is voor een waterzuiveringsinstallatie kan er ook gekozen worden voor het installeren van een kleiner waterfilter zoals deze. Deze filtert minder, maar is ook compacter en past dus in een kleinere installatie.

Osmose systeem

Het omgekeerde osmose systeem van Aquapro verwijdert 99% van de bacteriën in het water. Bij omgekeerde osmose wordt gebruik gemaakt van waterdruk in combinatie met een ultrafijn semipermeabel membraan. In plaats van dat de druk toeneemt, wordt er druk uitgevoerd om het water door het membraan te persen. Het membraan is zo fijn dat alleen het water wordt doorgelaten. Hierdoor wordt het water gefilterd.

Aquapro waterkraan

De waterkraan van Aquapro past op het osmose systeem, en op de verschillende waterfilters. De kraan past goed op een waterzuiveringsinstallatie en is perfect voor in campers en tiny houses. De kraan is makkelijk aan te sluiten.

Waterfiltersysteem tiny houses

Dit regenwaterfiltersysteem van Aquapro is bedoeld voor in tiny houses. Het is een compleet waterfiltersysteem met vijf fasen. De installatie is gemakkelijk tussen de waterleiding in je tiny house te plaatsen. Het systeem zorgt voor veilig drinkbaar water. De kwaliteit van het water is echter wel afhankelijk van de bron van het water.

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond